Arkadaşlar öncelikle iyi günler iyi cumalar.Arkladaşlar belki beni diğer konulardan bilen arkadaşlar var benim eşyalarım ve itemelrim silinmişti tıcket isteği vs tıcket cevabı gelmişti vs bana böle tıcket cevapları geldi.Ben çevirdim arkadaşlar buydun bakın bi
1.GamersFirst Ödemeler Destek ulaştığınız için teşekkür ederiz.
Biz sorunun farkındayız unutmayın ve şu anda orijinal e-posta 222.912 üzerinde titizlikle çalışmaktadır olun. Ancak, bazı sorunların karmaşıklığı için tam meseleyi çözmek için biraz zaman alabilir.
Eğer soruşturma için ek bilgi sağlamak istiyorsanız, doğrudan bu mesajı gelen kutunuza ve cevapta orijinal isteği içeren e-posta açın lütfen. Tüm yanıtları metnin kalanı üzerinde, e-posta üst yazılması gerektiğini unutmayın.
Ayrıca, bu süreci hızlandıracaktır olmayacak gibi bir konuda birden fazla bilet göndererek imtina edin. Biz içtenlikle bu süreçte sabır için teşekkür ederiz ve gecikmesi nedeniyle herhangi bir rahatsızlık için özür dileriz.
Saygılarımızla,
Bana burda tekrar tekrar tıcket atmayın dediler maılden cevap yazın deidler tmm eywallah yazdık şimdide bu cevap geldi
2.Merhaba, Adventurer!
War Rock Müşteri Destek ulaştığınız için teşekkür ederiz.
Bu hesap, bizim oyun politikaları ve / veya Kullanım Şartları'nı ihlal etmiş olarak bulundu. Sonuç olarak, bu hesabın tamamen kapalı olacaktır.
Biz size web sitemize (
http://www.gamersfirst.com/warrock/?q=en/Policies) bulunan politikalarımızı gözden geçirmek ve ve kabul edilebilir değildir ne yakından tanımak için bir dakikanızı ayırın çağırıyorum.
Bu Kullanım War Rock Şartları ihlal ettiği gibi hiçbir şart altında bu hesap yeniden açılacak olan not edin.
Saygılarımızla, Bişey anlamadım açıkcası ben yeniden maıl attım
cevap geldi gene
3.Oyun Sevgili
E-posta sistemimiz tarafından reddedildi. Bu oluştu neden iki olası nedeni vardır:
1. Zaten kapalı olan bir durumda tepki var.
veya
2. Doğrudan ilk Bize oluşturan E-posta yoluyla sunmadan bize e-posta göndererek bir durum yaratmak için çalıştılar. Eğer bir durumda göndermek istiyorsanız, aşağıdaki yönergeleri takip edin:
1.
http://www.gamersfirst.com/support.php Ziyaret
2. Oyununuzu seçin
3. Sizinle yardıma ihtiyaç hesabına giriş
4. Olası bir çözüm için Bilgi Bankası bilgileri
5..Bilgi Bankası'ndaki cevap bulamadınız mı? Bize oluşturacak İletişim bir durumda oluşturma
Arkadaşlar resmen o bana maıl atıo ben ona arkdaşlar ne yapmam lazım lütfen yardım edin bu güzel günde şimdiden teşekkürler
Thyphonl...