Cinematique Hakkında
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 352 - File: inc/plugins/google_seo/redirect.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/google_seo/redirect.php 352 header
[PHP]   google_seo_redirect_header
/inc/class_plugins.php 141 call_user_func_array
/inc/functions_post.php 601 pluginSystem->run_hooks_by_ref
/showthread.php 823 build_postbit

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Cinematique Hakkında
Konudaki Cevap Sayısı
18
Konuyu Açan Kişi
Batuhan İ.
Görüntülenme Sayısı
3165

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
Cinematique Hakkında
M.K
Forum Moderatörleri
Forum Moderatörleri

Profil Bilgileri
Adı: Mustafa

Katılma Tarihi: Sep 2010

Rep Puanı: 436

Warrock Bilgileri
Nick: ***

K/D: ***

LwL: ***

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
scorpion
Gold Premium
Sniper
FAMAS
CQC
RE: Cinematique Hakkında
Fakat şunu unutma sendende eskisi var burada!

Bir Yıldız Daha Kaydı Gecenin Karanlığından Karanlık Geçmişe Parlayacak
05-09-2011 08:59 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Cinematique
İçinizdeki İrlandalı
*

Profil Bilgileri
Adı: Uğur

Katılma Tarihi: Nov 2010

Rep Puanı: 428

Warrock Bilgileri
Nick: -

K/D: 0.00

LwL: 0

Clan: MvP

8. Slot Silahım :
camo_aw
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
(05-09-2011 08:59 PM)Night~Bird Yazılan:  Fakat şunu unutma sendende eskisi var burada!

Eski olan adamların bir çoğu benimle dost olan adamlar. Bana dostça yaklaşana daima dostça yaklaşmışımdır ki, Bozkartal denen eleman bir zamanlar bunun örneğiydi.
05-09-2011 09:00 PM
M.K
Forum Moderatörleri
Forum Moderatörleri

Profil Bilgileri
Adı: Mustafa

Rep Puanı: 436

Warrock Bilgileri
Nick: ***

K/D: ***

LwL: ***

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
scorpion
Gold Premium
Sniper
FAMAS
CQC
Sen benim arkadaşımsın seni severim Ama mixer gibi adamsın! Sürekli kendini ifade etmeye çalışıyorsun ve bunu yaparken üslubunu bozuyorsun Neyse sen ne sebeple ban(lar) yediğini bizden iyi biliyorsun Lütfen cevap yazma çabası içine girme biraz özeleştiri yap Nerde yanlış yaptım diye sor kendine.

Bir Yıldız Daha Kaydı Gecenin Karanlığından Karanlık Geçmişe Parlayacak
05-09-2011 09:07 PM
Cinematique
İçinizdeki İrlandalı
*

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :
camo_aw
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
(05-09-2011 09:07 PM)Night~Bird Yazılan:  Sen benim arkadaşımsın seni severim Ama mixer gibi adamsın! Sürekli kendini ifade etmeye çalışıyorsun ve bunu yaparken üslubunu bozuyorsun Neyse sen ne sebeple ban(lar) yediğini bizden iyi biliyorsun Lütfen cevap yazma çabası içine girme biraz özeleştiri yap Nerde yanlış yaptım diye sor kendine.

Ban denilen olayı çok fena büyütüyorsunuz be birader, ban yedik diye insanlık dışı mı edildik? Benim burada yaptıklarımın özeleştirisi; 'bir insana sadece omurga yetebilecek iken, beyinlendirilmeleri' gibi.
05-09-2011 09:09 PM
Cinematique
İçinizdeki İrlandalı
*

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :
camo_aw
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
Gülüyorum yazdıklarınıza.
05-09-2011 10:44 PM
Kaya_Er
Yarbay
*

Profil Bilgileri
Adı: Kaya

Rep Puanı: 76

Warrock Bilgileri
Nick: xtremelife

K/D: 1,13

LwL: 38

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
m24

Sniper

CQC
(05-09-2011 08:54 PM)Cinematique Yazılan:  
(05-09-2011 12:05 PM)xshooterzz Yazılan:  Merhaba .

Benım bu arkadasla ilgili bazı şeyler söylemek istiyorum.

tartısma veya satasma gibi bir huyum yok ve cıkarmakta istemiorum :

bu kişi her konuya burnunu sokup saçma sapan yazılar yazıyor.
Dünki yazımda 5.slot ile ilgili dedigi cevap sudur:
Gene Bir İlahi Paylaş Düzelir

Bunun Yaptıgı Nedir Şimdi Saygısızlık Degilmidir Konun Daha Acıklıga Cıkarılmaısını İstiyorum

Saygılar.

Evet, bu yazıyı yazman ile birlikte en saçmaladığım halimde iken bile senden akıllı olduğumu tüm Warrock TR üyeleri anlama raddesinde artık. Salaklar da dahil.

(05-09-2011 07:01 PM)xtremelife Yazılan:  Türkçe konuşamayan ya da kendi isteği ile Türkçe cümlelere İngilizce kelimeler katmakdan(Türkçe'yi katletmekden) zevk alan her konuya burnunu sokup saçma yorumlar yapan bir kişilik ve o onun kişiliği ona kimse karışamaz yorum yapmakda gereksiz.Böyle kişileri kafana takıcağına daha önemli şeylerle uğraş.Boşver gitsin.Eğer biri senin canını sıkıyorsa o biriyi biri olarak görmekden çıkar.Sen rahat ol kardeşim öyle kişileri görmezden gel burda kimse senin paylaştığın konulara laf sokamaz sokanıda takma.Gerçekdende bir ilahi paylaşsana güzel olsun ama uzun zamandır dinlemiyorum.

Yediğin lafların hararet yapmaması içten bile değil dostum. Benim şahsım tarafımdan feci ithamlara ve feci laf sokuşlara uğradın. Bunu hazmetmek için iki-üç kelam edip, forum denen sanal ortamda kin kusup beni kötü biri olarak tanıtmaya çalış. Fakat, senden eski olan benim burada.

(05-09-2011 07:05 PM)bozkartal Yazılan:  O kişi sanırsam Uğur denen kişi. Eğer o ise ben onu önceden de tanıyorum nasıl biri olduğunu arkadaşlığım geçti onunla ama geçmez olsaydı keşke. Böyle terbiyesiz, böyle haddini bilmeyen, ana avrat küfür eden biri yoktur emin olabilirsiniz. O hangi forumda gördüysem genelde 10 15 kere ban yiyor ama hala inatla o forumda barınma çabasında, huylu huyundan vazgeçmez ki...

İşte, Massacre'a karşı Karalama Kampanyası'nın en büyük ortaklarından biri olan 'Semih' yani 'Bozkartal'. Acaba, bana bunları söylemeden önce, kendisi Kenan Günay'a ne tür küfürlerde bulunmuş, başı sıkıştığında ts kavgalarına kimi çağırmış? Hiç mi aklına gelmedi be birader.

Beni eleştireceğine beynini geliştir. O zaman anlaşırız.

Lafmı yemişim yediğim dediğin ama yemediğim lafları şu soyut lafları somut eylede.Görek dimi bence burda laf yiyen ben değil zaten yemedim Big Grin sen oldun.Bence git soğuk bir su iç 200 ml olsun.Zaten senin kim olduğunu çoğu kişi anladı kişiliğin pekde güzel değil.Ama sende bir gelişme gördüm sadece Türkçe kelimeler kullanabilmişsin eğer böyle gidersen bir insan olma yolunda çok büyük mesafeler kat etmiş olacaksın.
05-09-2011 11:28 PM
Cinematique
İçinizdeki İrlandalı
*

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :
camo_aw
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
(05-09-2011 11:28 PM)xtremelife Yazılan:  Lafmı yemişim yediğim dediğin ama yemediğim lafları şu soyut lafları somut eylede.Görek dimi bence burda laf yiyen ben değil zaten yemedim Big Grin sen oldun.Bence git soğuk bir su iç 200 ml olsun.Zaten senin kim olduğunu çoğu kişi anladı kişiliğin pekde güzel değil.Ama sende bir gelişme gördüm sadece Türkçe kelimeler kullanabilmişsin eğer böyle gidersen bir insan olma yolunda çok büyük mesafeler kat etmiş olacaksın.

Türkçe'ye hakimiyet olayında kapışacaksak, buyur kapışalım. Ben senin kat ettiğin mesafelere, kuşbakışı yapabiliyorum. Bir de, bu açıdan düşün derim ben. Her somut eylediğim şeyden, kendini soyutlarsan, yenilmişsin demektir. Bu gerçekten böyledir. Sen kaybettin be birader.
05-09-2011 11:39 PM
bozkartal
Tuğgeneral
*

Profil Bilgileri
Adı: Semih

Katılma Tarihi: Jan 2010

Rep Puanı: 454

Warrock Bilgileri
Nick: bozkarttal

K/D: 1.20

LwL: 41

Clan: ....

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
1. Uğur bey ben senle arkadaşken TS kullanmıyordum ve ben hatırlamıyorum seni çağırdığımı falan o yüzden.

2. ben Kenan kardeşime küfretmedim eğer görüyorsa o gerekli cevabıda verir ben kenanla gayet iyim her hangi bir sorunumuz yok onunla eskiden sadece yanlış anlaşılmalardan dolayı olan bi kavgaydı senin gibi tutup "anasına, sevgilisine, bacısına vs" küfür etmedim kendisine sor istersen. Böyle yalanlar söylemendeki amaçlar ney onu anlamış değilim...
(05-09-2011 09:00 PM)Cinematique Yazılan:  
(05-09-2011 08:59 PM)Night~Bird Yazılan:  Fakat şunu unutma sendende eskisi var burada!

Eski olan adamların bir çoğu benimle dost olan adamlar. Bana dostça yaklaşana daima dostça yaklaşmışımdır ki, Bozkartal denen eleman bir zamanlar bunun örneğiydi.

Eyvallah bi aralar güzel dosttun ona lafım yok eyvallah fakattt senden dost olunmayacağını bana anlattın, nasıl bi karaktere sahip olduğunu anlattın yaptıklarınla bu yetti zaten. Şu hacker Mehmet diyorlar x1mehmetii diye biri onun bırak kılı tüyü bile olamazsın sen be adam belki oyun içinde hilecidir ama gerçekten dost olacak kişi sonuçta insan intenet aleminde de olsa nasıl arkadaşlarına değer verileceğini de biliyor, nasıl yardım edileceğini de(x1mehmetii sadece bir örnekti)
(Bu Mesaj 05-11-2011 02:25 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : bozkartal.)
05-11-2011 02:18 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Cinematique
İçinizdeki İrlandalı
*

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :
camo_aw
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
Bu lafları gerçekten ettiysen, sana ben söyleyecek tek kelime bulamıyorum birader.
05-14-2011 09:34 PM
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
Information Ban Hakkında Yardım. Alptekiin 1 1,747 06-29-2015 04:40 AM
Son Mesaj: Hüseyin Kadıoğlu
  Retail Hakkında yunuseekiz 2 1,835 07-16-2014 08:06 PM
Son Mesaj: yunuseekiz
  WarRock Dinar Satışı Hakkında cnbrkdmrky 0 1,555 07-07-2014 02:24 AM
Son Mesaj: cnbrkdmrky
  MK1S hakkında ankakusu 3 1,848 03-27-2014 12:11 AM
Son Mesaj: caganerdem
  Eski üyelik hakkında innocent21 0 1,310 12-09-2013 06:58 PM
Son Mesaj: innocent21

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай