TTNET: Buneya?
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 352 - File: inc/plugins/google_seo/redirect.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/google_seo/redirect.php 352 header
[PHP]   google_seo_redirect_header
/inc/class_plugins.php 141 call_user_func_array
/inc/functions_post.php 601 pluginSystem->run_hooks_by_ref
/showthread.php 823 build_postbit

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Konudaki Cevap Sayısı
18
Konuyu Açan Kişi
Cydra
Görüntülenme Sayısı
3969

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
h4lukg
Albay
*

Profil Bilgileri
Adı: Haluk

Katılma Tarihi: Oct 2010

Rep Puanı: 83

Warrock Bilgileri
Nick: y3llow0lf

K/D: 1.30

LwL: 33

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
RE: TTNET: Buneya?
(12-22-2012 01:24 PM)Lowest Yazılan:  
(12-22-2012 01:05 PM)h4lukg Yazılan:  netlimitsiz 8mbps bendeki yani göya sınırsız kota 50 gb olunca tak 3 mbpsye iniyor bari insafsızlar aynı parayı almasalar gene 8 mbpslik parayı kitliyolar yok abi araplara sattılar ondan sonra çok bozdu ttnet Big Grin

Maalesef bu işin şakası yok canımı sıkmaya başladılar gerçekten.O kadar sorun problemden sonra birde utanmadan hız düşürüyorlar.

Onu geçtim bu adil kullanım kotasımıdır ne zımbırtıdır hiç bir ülkede yok be millet 100 mbps lik internet kullanıyor biz hala 8i geçemedik

BİLGİ | Galatasaray 2045-2046 Sezonu Sonuna Kadar Fenerbahçe İle Oynadığı Tüm Maçları Kazanırsa Derbi Galibiyet Sayıları Eşitlenecek.
12-22-2012 01:34 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Cydra
We Do Not Forget
*

Profil Bilgileri
Adı: Arda

Katılma Tarihi: May 2012

Rep Puanı: 73

Warrock Bilgileri
Nick: -

K/D: 0.00

LwL: 00

Clan: -

8. Slot Silahım :
camo_baret
Favori Silah :
aw50f
Gold Premium
Medic
AI-AW
CQC
TTNET'i Aradım.DİYALOG : (+ = Ben,- = Müşteri T.)

+İyi günler benim 1 sorum 2 de şikayetim olucaktı.
-Tabi dinliyorum.
+Öncelikle otomatik yönlendirmenizde sorun var.1'e basıyoruz 2'ye basıyoruz ama müşteri temsilcisi çıkmıyor hat öyle kalıyor.2.'si şu adil kota kullanımımıdır nedir öyle birşey çıktı karşıma ; Hem o kadar para ödüyorum ama hız problemim devam ediyor hemde hızım sanki 500 mb gibi düşürüyorsunuz utanmadan.Şikayetlerim bu aynen geçirin.Sorum ise internetim neden bu kadar yavaş ?

(Başladı klişeleri anlatmaya)-İşte efendim adil kotada 3mbps'ye düşüyorda hız yaşayabilirsinizde.Daha önce böyle bir sorun yaşadınızmı dedi çünkü bu adil kotadan kaynaklanıyordur dedi.
+Tabikide yaşadım ne adil kotası 2 senedir aynı sorun çıldırmak üzereyim dedim.
-O zaman sizi modem üretici firmanıza yönlendirelim dedi (Huawei)

Arkadaş.Yönlendirdi birde Huawei Müşteri H. dakikası 1Tl 20 Krş'tan ücretlendiriliyor.Dedim yönlendirin.Sorun bölümüne girdim müşteri temsilcisine bağlanıcak çaldıda çaldı müzik.5 dakika bekledim.Sonra : Maalesef tüm müşteri temsilcilerimiz şuanda başka müşterilerimizle ilgilenmektedir...Çıldırdım tabi.

YALAN ! MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİ KIVIRMIŞ BİR TARAFINI YATIYOR ARKADAŞ.Yeter artık gerçekten.Sözleşme falan dinlemem artık ben başka bir internete geçerim.Yazık yazık Türkiye gibi güzel bir ülke böyle salak şirketlerin altında köle gibi para alınıyor.

Arkadaşlar hepinizin yorumları için teşekkürler.Bu kadar dala vereden sonra Smile yada SuperOnline'ye geçmeye karar verdim.Herkese yorumlarından dolayı çok teşekkürler.İlgili kişiler konuyu kilitleyebilirler.
12-22-2012 01:51 PM
h4lukg
Albay
*

Profil Bilgileri
Adı: Haluk

Katılma Tarihi: Oct 2010

Rep Puanı: 83

Warrock Bilgileri
Nick: y3llow0lf

K/D: 1.30

LwL: 33

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
(12-22-2012 01:51 PM)Lowest Yazılan:  TTNET'i Aradım.DİYALOG : (+ = Ben,- = Müşteri T.)

+İyi günler benim 1 sorum 2 de şikayetim olucaktı.
-Tabi dinliyorum.
+Öncelikle otomatik yönlendirmenizde sorun var.1'e basıyoruz 2'ye basıyoruz ama müşteri temsilcisi çıkmıyor hat öyle kalıyor.2.'si şu adil kota kullanımımıdır nedir öyle birşey çıktı karşıma ; Hem o kadar para ödüyorum ama hız problemim devam ediyor hemde hızım sanki 500 mb gibi düşürüyorsunuz utanmadan.Şikayetlerim bu aynen geçirin.Sorum ise internetim neden bu kadar yavaş ?

(Başladı klişeleri anlatmaya)-İşte efendim adil kotada 3mbps'ye düşüyorda hız yaşayabilirsinizde.Daha önce böyle bir sorun yaşadınızmı dedi çünkü bu adil kotadan kaynaklanıyordur dedi.
+Tabikide yaşadım ne adil kotası 2 senedir aynı sorun çıldırmak üzereyim dedim.
-O zaman sizi modem üretici firmanıza yönlendirelim dedi (Huawei)

Arkadaş.Yönlendirdi birde Huawei Müşteri H. dakikası 1Tl 20 Krş'tan ücretlendiriliyor.Dedim yönlendirin.Sorun bölümüne girdim müşteri temsilcisine bağlanıcak çaldıda çaldı müzik.5 dakika bekledim.Sonra : Maalesef tüm müşteri temsilcilerimiz şuanda başka müşterilerimizle ilgilenmektedir...Çıldırdım tabi.

YALAN ! MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİ KIVIRMIŞ BİR TARAFINI YATIYOR ARKADAŞ.Yeter artık gerçekten.Sözleşme falan dinlemem artık ben başka bir internete geçerim.Yazık yazık Türkiye gibi güzel bir ülke böyle salak şirketlerin altında köle gibi para alınıyor.

Arkadaşlar hepinizin yorumları için teşekkürler.Bu kadar dala vereden sonra Smile yada SuperOnline'ye geçmeye karar verdim.Herkese yorumlarından dolayı çok teşekkürler.İlgili kişiler konuyu kilitleyebilirler.

onlarında yanlış bilmiyorsam altyapıları ttnetle ortak yani gene birşey değişmez

BİLGİ | Galatasaray 2045-2046 Sezonu Sonuna Kadar Fenerbahçe İle Oynadığı Tüm Maçları Kazanırsa Derbi Galibiyet Sayıları Eşitlenecek.
12-22-2012 02:34 PM
can1903
PureFire
*

Profil Bilgileri
Adı: can

Katılma Tarihi: Aug 2010

Rep Puanı: 36

Warrock Bilgileri
Nick: ---

LwL: 0

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
famas

Heavy Trooper

CQC
az önce pc yi açtım nete tıkladım direk ttnet çıktı. 5 tl fazla verin hızınız 2 katına çıksın diyordu D: anlamadığım olay şu 8mb hız ilk çıktığında geçmiştim ve bu kota olayı yoktu ben sınırsız indirme yaptığım halde yavaşlama olmuyordu fakat 1 yıldan beri yavaşlama oluyor. Artık hiç birşey şaşırtmıyor burası Türkiye...
12-22-2012 02:52 PM
Ruvale
Ceo
Ceo

Profil Bilgileri
Adı: Hasan

Katılma Tarihi: Feb 2010

Rep Puanı: 765

Warrock Bilgileri
Nick: Ruvale

K/D: WTR

LwL: :)

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
psg1
Bronz Premium
Assault
M60
CQC
Şimdi dikkatimi bir şey çekti, sormak için konuyu tekrar açtım.

Senin şu anda antivirüsün yok görülen kadarıyla ? Yani üzerine düşeni tam olarak gerçekleştirmeden bu işlere girişmemen gerek (Müşteri Tem. vs.)
12-22-2012 05:39 PM
toxit
FreshToxit
*

Profil Bilgileri
Adı: Ahmet

Rep Puanı: 1

Warrock Bilgileri
Nick: xgutihernandez

K/D: 5000

LwL: 100

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
tar21
Gold Premium
Assault
M249
Battle Group
Tesekkur ederım kardesım modemı resetledım dırek aynı mesajı gordum. 50 gb kota sınırı varmış buyuk ıhtımal bu yenı duzenleme gıbı gelıyor daha once ben 50 gb bın defa astım hıc hız dusmuyordu demekkı kokluyarak kullancaz onlıne oyunlar oynayan kısıler ıcınde bu zor ama madem bukadar dusuruyor bu ucretı vermem 1 ay ben 3 kullanıcam 20'nın fıyatını oducem yok oyle bırsey Smile

[Resim: GHge4Rr.jpg]
http://battlelog.battlefield.com/bf3/use...teShadow//
12-22-2012 07:08 PM
Cydra
We Do Not Forget
*

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :
camo_baret
Favori Silah :
aw50f
Gold Premium
Medic
AI-AW
CQC
Hayır dostum.Vardı antivirüsüm ama süresi dolmuş dün bende yeni avast indirdim Smile
12-22-2012 07:15 PM
Aequitas
Orgeneral
*

Profil Bilgileri
Adı: umut

Katılma Tarihi: Jun 2012

Rep Puanı: 18

Warrock Bilgileri
Nick: ayyıldızteam200

K/D: 158

LwL: 1

Clan: ----

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
l85a1
Gold Premium
Assault
FAMAS
Urban OPS
halinize şükür edin wolfenstein oyununu 2 saat te indirdim bendeki de sınırsız Big Grin işte TTNET in kazığı
NOT:tivibuda kazık beyler almayın Big Grin bi kulanıyım dedim internet giderse televizyonda gidiyor full kazık Angry

[Resim: jy5dt.jpg]
12-23-2012 11:24 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Cydra
We Do Not Forget
*

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :
camo_baret
Favori Silah :
aw50f
Gold Premium
Medic
AI-AW
CQC
(12-23-2012 11:24 PM)umut25 Yazılan:  halinize şükür edin wolfenstein oyununu 2 saat te indirdim bendeki de sınırsız Big Grin işte TTNET in kazığı
NOT:tivibuda kazık beyler almayın Big Grin bi kulanıyım dedim internet giderse televizyonda gidiyor full kazık Angry

En düşük vitamin üyeliği,en düşük tivibu üyeliği + 1-8 mbps sınırsız internet = 75-80 TL - Paha biçilemez Tongue DOST
12-24-2012 12:04 AM
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
Wink TTnet Fiber İnternet Hakkında intelcore 5 2,785 02-16-2014 03:25 AM
Son Mesaj: ErayG
  TTNET PlayStore Cydra 12 3,494 01-04-2013 02:14 PM
Son Mesaj: Cydra
  TTNET yine TTNET gene TTNET herzaman TTNET Cydra 8 1,842 12-10-2012 01:17 PM
Son Mesaj: h4lukg
  Yardım TTnet. Uğur Gür 4 1,613 09-19-2012 04:02 PM
Son Mesaj: Uğur Gür
  TTNET, NOKİA TÜRKİYE FACEBOOK SAYFALARI HACKLENDİ ! warumit1 6 2,210 07-27-2012 11:31 AM
Son Mesaj: Alican Balık

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай