Uçağımız iptal..
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 352 - File: inc/plugins/google_seo/redirect.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/google_seo/redirect.php 352 header
[PHP]   google_seo_redirect_header
/inc/class_plugins.php 141 call_user_func_array
/inc/functions_post.php 601 pluginSystem->run_hooks_by_ref
/showthread.php 823 build_postbit

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Uçağımız iptal..
Konudaki Cevap Sayısı
24
Konuyu Açan Kişi
Batuhan İ.
Görüntülenme Sayısı
2429

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
Uçağımız iptal..
Kaya_Er
Yarbay
*

Profil Bilgileri
Adı: Kaya

Katılma Tarihi: Sep 2010

Rep Puanı: 76

Warrock Bilgileri
Nick: xtremelife

K/D: 1,13

LwL: 38

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
m24

Sniper

CQC
RE: Uçağımız iptal..
(06-17-2011 06:31 PM)Mete Han Yazılan:  Ya Arakdaş Forumu Nasıl Tatile Tercih Ediyorsun Ya Kafanmı Kırık Senin Cin Mi girdi içine yok artık ya bari biletleri bana verinde ben gideyim 2 senedir burdaki yapay göl dışında deniz görmedim
(06-17-2011 05:13 PM)V. Makarov Yazılan:  Asosyal alert.

ve aynen katılıyorum Big Grin

Sana baya acıdım yapay göl ne ya doğalı yokmu sitede felanmı oturuyosun inşallah yakın zamanda güzel bir tatile çıkarsınBig Grin.Şükür ki her yaz karadenizin hırçın denizinde yüzüyorum.

Ama konuyu açan arkadaş doğayla biraz tanış sen doğalsın doğal olmayan şeylere fazla önem verme bu forumu sevmek nedir pek anlayamadım insan yemek sever erkek veya kız sever tercihim kızlardan yana Big Grin sonra araba sever oyun sever insan belgeseli sever Big Grin severde sever ama forum sitesi Ss.gif nasıl sevilir biri bana açıklarsa bende wtr sevicemBig Grin neyse sen şöle bu yaz karadenize git akrabaların veya arkadaşlarının yanına ava çık 1 gün ormanda kal bak bidaha eve bilgisayarın başına dönmek istiyormusun.O ormana çıktığında oksijenden kulakların tıkanır başın ağrır İstanbulda gece 3 4 kadar oturan ben karadenizde en geç 10 da yatıyorum oksijen çok yoruyor insanı saat de 12 11 de kalkıyorum 13 saat uyku uyandığında kendini öyle dinç hissediyorki insan tatile git bence peder dediğin adamı yani babanı ikna et çık şu tatile.

Herkesde babasına peder der olmuş sanki herkesin babası kilisede papaz.Big Grin

Sorunlar ve muhalefet karşısında bile ısrarlı olmalısınız.

Bir yere deselerki Türk ülkesi.Gözüm al bayrak arar kulağım ezan sesi.
(Bu Mesaj 06-17-2011 07:00 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Kaya_Er.)
06-17-2011 06:59 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
bozkartal
Tuğgeneral
*

Profil Bilgileri
Adı: Semih

Katılma Tarihi: Jan 2010

Rep Puanı: 454

Warrock Bilgileri
Nick: bozkarttal

K/D: 1.20

LwL: 41

Clan: ....

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
(06-17-2011 06:59 PM)xtremelife Yazılan:  
(06-17-2011 06:31 PM)Mete Han Yazılan:  Ya Arakdaş Forumu Nasıl Tatile Tercih Ediyorsun Ya Kafanmı Kırık Senin Cin Mi girdi içine yok artık ya bari biletleri bana verinde ben gideyim 2 senedir burdaki yapay göl dışında deniz görmedim

Sana baya acıdım yapay göl ne ya doğalı yokmu sitede felanmı oturuyosun inşallah yakın zamanda güzel bir tatile çıkarsınBig Grin.Şükür ki her yaz karadenizin hırçın denizinde yüzüyorum.

Ama konuyu açan arkadaş doğayla biraz tanış sen doğalsın doğal olmayan şeylere fazla önem verme bu forumu sevmek nedir pek anlayamadım insan yemek sever erkek veya kız sever tercihim kızlardan yana Big Grin sonra araba sever oyun sever insan belgeseli sever Big Grin severde sever ama forum sitesi Ss.gif nasıl sevilir biri bana açıklarsa bende wtr sevicemBig Grin neyse sen şöle bu yaz karadenize git akrabaların veya arkadaşlarının yanına ava çık 1 gün ormanda kal bak bidaha eve bilgisayarın başına dönmek istiyormusun.O ormana çıktığında oksijenden kulakların tıkanır başın ağrır İstanbulda gece 3 4 kadar oturan ben karadenizde en geç 10 da yatıyorum oksijen çok yoruyor insanı saat de 12 11 de kalkıyorum 13 saat uyku uyandığında kendini öyle dinç hissediyorki insan tatile git bence peder dediğin adamı yani babanı ikna et çık şu tatile.

Nerelisin ?
06-17-2011 07:01 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
awarwas
Son umudum iLk savaşımdı..
*

Profil Bilgileri
Adı: Vahit

Katılma Tarihi: Mar 2010

Rep Puanı: 6

Warrock Bilgileri
Nick: awarwas

K/D: 1.28

LwL: 69

Clan: KKS

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Sniper
FAMAS
CQC
(06-17-2011 06:59 PM)xtremelife Yazılan:  

Haydar Dümen gibi yorum yapmışsın okurusun heralde Big GrinBig Grin

[Resim: awarwas.gif]
06-17-2011 07:39 PM
extremly1
Çare SarıgüL *
*

Profil Bilgileri
Adı: berkk

Katılma Tarihi: Jan 2010

Rep Puanı: 5

Warrock Bilgileri
Nick: Justice---JST

K/D: 1.8x

LwL: x-!

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
Hoş geldin tekrar aramıza dostum ..

[Resim: justchange.gif]
06-17-2011 08:17 PM
Kaya_Er
Yarbay
*

Profil Bilgileri
Adı: Kaya

Katılma Tarihi: Sep 2010

Rep Puanı: 76

Warrock Bilgileri
Nick: xtremelife

K/D: 1,13

LwL: 38

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
m24

Sniper

CQC
Karadenizli değilim Annem oralı onun köyüne giderim Erzurumlu dadaşım ben Big Grin

Haydar Dümen okunmazmı be mizah fışkırıyor yazılarından penguen gibi amacı mizah olan dergilerden daha iyi Haydar Dümen'in yazıları küçükken onu Einstein'in oğlu sanardım Big Grin

Sorunlar ve muhalefet karşısında bile ısrarlı olmalısınız.

Bir yere deselerki Türk ülkesi.Gözüm al bayrak arar kulağım ezan sesi.
06-20-2011 08:01 PM
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
Bug Sınav iptal arkadaşlar... Cydra 3 1,700 01-17-2013 08:36 PM
Son Mesaj: Zafer Ulaş

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай