V.I.P Yönetimi
Öncelikle, her kelimemin önünde bi' 'bence' olduğunu belirtmem gerekir.
Sene 2008, V.I.P'ye girdim rogerthat7 accountumla, evet Buğrahan, benim Uğur. Ta kendisi. O zamanlar Buğrahan Karataş'tan çok, Cüneyt Abi bakardı clan işlerine. Alındım, V.I.P'deydim artık. Hoş sohbet, mesafeli görüş, Warrock'ta bir clan nasıl aile olur mantalitesi zerk edildi beynime, bir seneye yakın durdum bu clanda. Hack ve kasıtlı lag'a kesinlikle ve kesinlikle af yoktu bu clanda. Zamanının en iyi ve en elite clanlarındandır. Yaş ortalaması, diğer War Rock clanlarının çok üstündedir. Bu da olgunca oyunun ve olgun bir muhabbetin temellerindendir.
Severek oynadığım, en azından bi' kere girilmesi gereken V.I.P'den neden çıktığımı anlatayım mı? Bir adama 'allah belanı versin' yazdığım için. Normalde oyun içinde pek F2 yazmazdım. Fakat kan beynime sıçramıştı. Neyim ben? 17 yaşında falan mıyım ki, bi' oyun bende bu kadar stres yaratsın? Kendime şaşırmıştım, ardından Cüneyt Abi'm görmüştü bunu ve kızmıştı, azar işitmiştim haklı olarak. Bu benim gururuma dokundu ve V.I.P'den çıkma kararı aldım.
V.I.P'den çıkma kararı aldığımda Cüneyt Abi'min verdiği tepki ne biliyor musunuz? Bu V.I.P'ye yakışır asil bi' hareket Uğur, bravo. Aynen söylediği bu idi.
Şimdi gel gelelim, V.I.P oluşumu, ailesi, yahut her ne olarak adlandırsanız adlandırın. bu güzide clanın, bu eski clanın adına şanına yakışmayacak bi' oyuncu var ismi Mustafa olan, nicki ise Medicalist olan.
Bu adama(Medicalistt'e) hacker demeyen yok, overclock demeyen yok. Bildiğim kadarıyla bunlar Warrock genelinde illegal şeyler, yoksa betadan beri oynamama rağmen 'hack' denen olayı legal mi sanıyordum? Sizce, bu kadar aptal mıyım? Hiç sanmıyorum.
Duydum, çok işittim bu adam hakkında. Millete teamviewer veriyormuş, hiçbir şey bulamıyormuş millet. Eski V.I.P olsa, olgun V.I.P olsa umrunda olur muydu? Kesinlikle, olmazdı. Medicalistt'e hack diyen çok büyük bir oyuncu kitlesi var. Bu Mustafa'nın umrunda olmayabilir, ama bu kitle çok fazla. Tabii, Mustafa'ya 'küfür' eden yığınlar var, ben de onlardan biriyim. Yığınım ben, öyle adlandırın.
Eski V.I.P demiştik, değil mi? Eski V.I.P'de bi' oyuncuya bu kadar çok hack denilse, bu kadar çok şikayetçi olunsa, V.I.P olgunluğunu gösterir, 'ateş olmayan yerden duman çıkmaz' mantalitesi ile yaklaşır ve Medicalistt'i clanda atardı.
Ey! Buğrahan Karataş. Neden ilgilenmiyorsun artık V.I.P ile? Bilmiyor musun clanının değerini. O eski günlerdeki güzide ortamı geri getirmek adına neden bir şeyler yapmıyorsun? Umrunda değil mi artık? Sen bir liderdin ya hani, gerekeni yapardın. Yap şu gerekeni, at şu Medicalistt'i V.I.P'den.
Senin ailen, senin clanın. Karışmaya hakkım yok, yargı senin, istediğin kişiyi clandan atma özgürlüğü senin. Bu sadece benden sana iki paragraf arasında dipnot'u olan sorunlu bir kompozisyondu. Eski günleri de yad etmiş olduk böylece.
Umarım, bu konu Buğrahan Karataş'a ulaşır, kendisi de okur, olumlu yahut olumsuz bir fikir sahibi olur, bu konu buradan silinmez umarım.
Saygılar ve sevgilerle,
-Uğur.
|