Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
360
my_setcookie
/inc/class_session.php
98
session->load_guest
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
365
my_setcookie
/inc/class_session.php
98
session->load_guest
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
106
my_setcookie
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/functions.php
1612
my_setcookie
/inc/functions_indicators.php
54
my_set_array_cookie
/showthread.php
456
mark_thread_read
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 352 - File: inc/plugins/google_seo/redirect.php PHP 5.4.45 (Linux)
-Accountunuz mu çalındı? Ticket mı lazım ?
-3 aylık Gold Premium aldınız ama 2. ay dinarınız mı gelmedi ? Ticket mı lazım ?
-Oyuna girmeye çalışıyorsunuz ama server gözükmüyor ! Teknik destek mi lazım ?
-Seviyeli bir clana girmek istiyorsunuz ama aradığınız clanı bulamadınız mı ?
-Bunlar ve daha fazlası için tek yapmanız gereken üye olmak.
(03-26-2011 12:33 AM)Gueverax1 Yazılan: Ewet gerçekten vardı böyle bir mesele.Rayligh açmıştı hatta konuyu bende moderatördüm ozamanlar tsde.Garip bir adam arkadaş hayal dünyası bir hayli geniş şizofrenik bir vakaydı zaten yaptıgı yanlışın pardon duzeltıyım saçmaladıgının farkına varıp bırazda utanıp konuları sılmış.Zaten bir daha öyle şeyler vadetmeye yüzü olmadı!!!
Başkalarının hayal dünyasına laf atmadan önce, hayal dünyanın Walt Disney filmlerinden ibaret olmaması gerekir diye düşünüyorum.
(03-26-2011 12:25 AM)Cinematique Yazılan: afedersin dostum ama, bir warrock forumunda araba kazanacağını sanıyorsan sen en büyük salaksın.
Sen o zamanlar forumda bulunuyor muydun ?
(03-26-2011 12:27 AM)arrivederci Yazılan:
(03-26-2011 12:25 AM)Cinematique Yazılan: afedersin dostum ama, bir warrock forumunda araba kazanacağını sanıyorsan sen en büyük salaksın.
arabayı bizlere vermiyor site sahibine vericekti arkadaş hayal dünyası geniş bol keseden atıyordu.
Ben bu oyunu Betadan beri oynuyorum, neredeyse WarrockTR'nin taaa ilk zamanlarından beri forumda bulunuyorum.
Edit: Öyle ya da böyle, herhangi birisinin bir War Rock forumundan araba beklemesi, realiteye dahil hiç bir beklentisi kalmamış insandır gözümde.
(03-26-2011 12:30 AM)RushTime Yazılan:
(03-26-2011 12:28 AM)Cinematique Yazılan:
(03-26-2011 12:26 AM)RushTime Yazılan:
Olay sadece araba değil zaten o büyük sallamalarıydı olay goldpremium g1 yalanları
arabayı bizlere vermiyor site sahibine vericekti arkadaş hayal dünyası geniş bol keseden atıyordu.
Ben bu oyunu Betadan beri oynuyorum, neredeyse WarrockTR'nin taaa ilk zamanlarından beri forumda bulunuyorum.
Edit: Öyle ya da böyle, herhangi birisinin bir War Rock forumundan araba beklemesi, realiteye dahil hiç bir beklentisi kalmamış insandır gözümde.
Hiç belli etmiyorsun herkes betadan beri oynuyor warrock su anki oyuncusuyla aynı oyuncuya sahipti betada denilenlere bakılırsa neyse konu hakkında bilgin olmadıgı cevabından belli
Beni istediğine sorabilirsin dostum. Ayrıca, araba olaylarını falan bir kenara atın, rayligh'ın bu forum üzerinde sizin gibi dengesizlere karşı edindiği üslup yeter, artar bile.
Güzel kardeşim kullandığın kelimelere dikkat et seviyesizleşme..
(03-26-2011 12:34 AM)Harun Yazılan: Bu arkadaşın belli ki hiçbirşeyden haberi yok kimsenin bişey beklediği yok o zaman vercez diyene ne demek lazım,bu konu seni aşar arkadaşım senle alakalı olan bi konu değil bilmiyorsun madem kişilere öyle gelişi güzel realitesiyle laf yapma
Ben savunacağım kişiyi seçtim ve onu savunmadan da şurdan şuraya kıpırdamam arkadaş. Çok obsesifim, evet çok makyavelistim. Hadi beni vaz geçir bundan. Hadi cidden dene bunu.
(03-26-2011 12:30 AM)RushTime Yazılan:
(03-26-2011 12:28 AM)Cinematique Yazılan:
(03-26-2011 12:26 AM)RushTime Yazılan:
Olay sadece araba değil zaten o büyük sallamalarıydı olay goldpremium g1 yalanları
Hiç belli etmiyorsun herkes betadan beri oynuyor warrock su anki oyuncusuyla aynı oyuncuya sahipti betada denilenlere bakılırsa neyse konu hakkında bilgin olmadıgı cevabından belli
Beni istediğine sorabilirsin dostum. Ayrıca, araba olaylarını falan bir kenara atın, rayligh'ın bu forum üzerinde sizin gibi dengesizlere karşı edindiği üslup yeter, artar bile.
Güzel kardeşim kullandığın kelimelere dikkat et seviyesizleşme..
Kelimelerde sağladığım hakimiyet ve dikkat, bisiklette dengeyi sağlamak gibi dostum, bu bir.
İkincisi, kardeşin falan değilim. Bu şekilde hitap etmeni istemiyorum.
Yeter. Konuyu saptırmadan konuşmaya çalışın. Bırakırım düzgünce seviyeli bir biçimde çözesiniz konuyu işin işine etmeyin. Normal ve insanca yazın mesajlarınızı yoksa bütün mesajları temizleyeceğim